Innovatie en kostenefficiënt

Lees meer over onze innovatieve en zeer kostenefficiënte dispatching software
Over ons

Hoe zit het met onze oplossing

De oprichters van Taxi-agenda.com zijn meer dan 20 jaar bezig met taxi’s en IT. Het doel is om deze ervaring te vertalen naar een revolutionaire dispatching-oplossing.

Hieronder vindt u een overzicht van functionaliteiten die u in onze oplossing vindt. Omdat onze software continu evolueert, worden functionaliteiten vaak toegevoegd. Hieronder vindt u geen volledig overzicht, maar geeft u een idee hoe wij uw bedrijf efficiënter kunnen laten werken.

Dispatching
Eenvoudig overzicht van uw geboekte ritten. Maak eenvoudig nieuwe ritten. Werkt op elk apparaat (Windows, Mac, Android en IOS). Deel en volg de rit met de chauffeur. Standaard met de magische zoekfunctie.
GPS tracking
Krijg een duidelijk overzicht van de locatie van al uw voertuigen op een kaart.
Communicatie met de bestuurder
Tweeweg communicatie. Ontvang ritten en krijg een duidelijk overzicht van alle benodigde informatie. Bij gebruik van de app zijn track & trace en push notificaties beschikbaar
Planning van chauffeurs
Plan uw chauffeurs in voor uw administratie. Starttijden en duur, alle belangrijke informatie wordt in deze module vermeld.
Klantportalen
Geef uw zakelijke klanten de mogelijkheid om ritten te boeken via de portal. Directe communicatie over de ritprijs en een duidelijk overzicht van de reisgeschiedenis. Zeer lage instap om te gebruiken en eenvoudig meerdere portals toe te voegen voor verschillende klanten aan uw omgeving.
Cloud omgeving
Vergeet uw maandelijkse IT-facturen en terugkerende investeringen in hardware. Onze oplossing is cloudgebaseerd en zal uw IT-kosten aanzienlijk verlagen!
Facturering
Genereer eenvoudig facturen vanuit de agenda. Reisgegevens worden automatisch overgenomen. Groepeer verschillende reizen voor één klant om onnodige facturen te vermijden en om een deugdelijke administratie te krijgen voor zowel uw eigen boekhouding alsmede voor de opdrachtgever.
Externe verbindingen

Op dit moment zijn er koppelingen beschikbaar met diverse regie centrales zoals DVG, Munckhof en Transvision.voor een volledige 2 weg communicatie. Op aanvraag kunnen ook andere koppelingen worden gerealiseerd.

Reistijd en kostprijsberekening
Eén klik om reiskosten en geschatte reistijd te berekenen. U kunt variabelen wijzigen om uw eigen tarieven te hebben.
Rapporten
Houd uw gegevens bij. Krijg overzichten om onnodige kosten te vermijden en uw bedrijf efficiënter te maken!
Meldingen
Onze oplossing zal uw aandacht trekken wanneer dat nodig is. Krijg altijd een duidelijk overzicht van de benodigde acties.
Alarmering
Bij het gebruik van de driver-app heeft de chauffeur een alarm optie beschikbaar als hij direct aandacht nodig heeft!
Vertrouwen

Waarom kiezen voor Taxi-agenda.com

Gevestigd in Nederland, in eigen beheer ontwikkeld, kunnen wij u een kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk systeem aanbieden waarmee uw bedrijf de mogelijkheid heeft om de exploitatiekosten te verlagen.

Ons ontwikkelingsteam luistert continu naar onze klanten om de behoeftes te inventariseren en dit op een goede manier in de software te implementeren. Geen onnodige complexiteit, ons doel is altijd om gebruiksvriendelijk te blijven en een goed vertrouwd overzicht te hebben van alle acties in de software.

En last but not least: we kunnen lage maandelijkse kosten aanbieden!

Lage maandelijkse kosten!

Gebruikersvriendelijk

Geen complexiteit

Geen verborgen kosten

Multi platform

We zijn er om je te helpen!