Meteen naar de inhoud

Nu live! Taxi-Agenda On Demand!

Taxi-Agenda On Demand is een onafhankelijk platform waar vraag en aanbod samen komen.

Contractpartijen en regie centrales kunnen op Taxi-Agenda On Demand ritten plaatsen welke door de aangesloten vervoerders kunnen worden geclaimd. Meer kans op beladen kilometers door het hele land.

Features

Innovatief en kostenefficiënt

Lees meer over onze innovatieve en zeer kostenefficiënte dispatching software

Over onze oplossing

De oprichters van Taxi-agenda.com zijn meer dan 20 jaar bezig met taxi’s en IT. Het doel is om deze ervaring te vertalen naar een revolutionaire dispatching-oplossing.

Hieronder vindt u een overzicht van functionaliteiten die u in onze oplossing vindt. Omdat onze software continu evolueert, worden functionaliteiten vaak toegevoegd. Hieronder vindt u geen volledig overzicht, maar geeft u een idee hoe wij uw bedrijf efficiënter kunnen laten werken.

Eenvoudig overzicht van uw geboekte ritten. Maak eenvoudig nieuwe ritten. Werkt op elk apparaat (Windows, Mac, Android en IOS). Deel en volg de rit met de chauffeur. Standaard met de magische zoekfunctie.

Geef uw zakelijke klanten de mogelijkheid om ritten te boeken via de portal. Directe communicatie over de ritprijs en een duidelijk overzicht van de reisgeschiedenis. Zeer lage instap om te gebruiken en eenvoudig meerdere portals toe te voegen voor verschillende klanten aan uw omgeving.

Plan uw chauffeurs in voor uw administratie. Starttijden en duur, alle belangrijke informatie wordt in deze module vermeld.

Onze oplossing zal uw aandacht trekken wanneer dat nodig is. Krijg altijd een duidelijk overzicht van de benodigde acties.

Genereer eenvoudig facturen vanuit de agenda. Reisgegevens worden automatisch overgenomen. Groepeer verschillende reizen voor één klant om onnodige facturen te vermijden en om een deugdelijke administratie te krijgen voor zowel uw eigen boekhouding alsmede voor de opdrachtgever.

Houd uw gegevens bij. Krijg overzichten om onnodige kosten te vermijden en uw bedrijf efficiënter te maken!

Tweeweg communicatie. Ontvang ritten en krijg een duidelijk overzicht van alle benodigde informatie. Bij gebruik van de app zijn track & trace en push notificaties beschikbaar

Krijg een duidelijk overzicht van de locatie van al uw voertuigen op een kaart.

Vergeet uw maandelijkse IT-facturen en terugkerende investeringen in hardware. Onze oplossing is cloudgebaseerd en zal uw IT-kosten aanzienlijk verlagen!

Op dit moment zijn er koppelingen beschikbaar met diverse regie centrales zoals DVG, Munckhof en Transvision.voor een volledige 2 weg communicatie. Op aanvraag kunnen ook andere koppelingen worden gerealiseerd.

Eén klik om reiskosten en geschatte reistijd te berekenen. U kunt variabelen wijzigen om uw eigen tarieven te hebben.

Bij het gebruik van de driver-app heeft de chauffeur een alarm optie beschikbaar als hij direct aandacht nodig heeft!

Proefversie aanvragen!

Overtuig jezelf en vraag hier een proefaccount aan.